Kako rezervirati?

Informacije za vozače

Prijatelji

Privatni smeštaj-Top objekata

Pogledaj sve >
слика

Vila Kumani

Cena od: 11.Eur

Centar: 8km

Autobuska: 0.9km

Jezero: 0.01km

Više
слика

Apartmani Angeleski

Cena od: 13.Eur

Centar: 1km

Autobuska: 1km

Jezero: 1km

Više
слика

Villa Orhidea

Cena od: 13.Eur

Centar: 0.05km

Autobuska: 2km

Jezero: 0.01km

Više
слика

Sobi Pestani Sajceski

Cena od: 6.Eur

Centar: 11km

Autobuska: 11km

Jezero: 0.01km

Više
Pogledaj sve >
слика

Apartmani Ivanoski Lagadin

Cena od: 40.Eur

Centar: 6km

Autobuska: 6km

Jezero: 0.01km

Više
слика

Luccia apartmani

Cena od: 30.Eur

Centar: 0.01km

Autobuska: 1.2km

Jezero: 0.25km

Više
слика

Apartmani Bache

Cena od: 35.Eur

Centar: 0.5km

Autobuska: 1.5km

Jezero: 0.2km

Više
слика

Apartments Center Ohrid

Cena od: 30.Eur

Centar: 0.01km

Autobuska: 2km

Jezero: 0.35km

Više

Hotelski smeštaj - Top Hoteli

Pogledaj sve >
слика

Hotel Sileks

Cena od: 29.Eur

Centar: 5km

Autobuska: 7km

Jezero: 0.1km

Više
слика

Hotel Dva Bisera

Cena od: 35.Eur

Centar: 8km

Autobuska: 9km

Jezero: 0.01km

Više
слика

Diplomat

Cena od: 23.Eur

Centar: 0.5km

Autobuska: 2km

Jezero: 0.1km

Više
слика

Belvedere

Cena od: 28.Eur

Centar: 5km

Autobuska: 6km

Jezero: 0.3km

Više

Догађаји

Фестивал Охридско лето

Дојдете во Охрид заеднички да уживаме во фестивалот „Охридско Лето“

07/12/2012 - 08/20/2012

Podelite događaja

Armin Van Buuren

Armin Van Buuren со свој настап на годинешното издание на Green Beach Festival.

08/01/2012 - 08/02/2012

Podelite događaja

KANEOFEST 2011 Jubilejno Izdanie

Dolni Saraj - Ohrid, Macedonia

07/15/2011 - 06/16/2011

Podelite događaja
Dodaj događaj

Mesta koi treba posetiti u Ohridu

Pogledaj sve >

Самоилови тврдини

Денешната форма на тврдината е од времето на Самуил, иако што во историските извори се споменуваат разурнувања од страна на Василие II и на подоцнежните освојувачи.

Ulaz:
50.Eur

Rastojanje: 0.1

Lokacija: star grad

Radno vreme: 08:00 - 20:00

Više

Плаошник

Плаошник или Плаош се нарекува месноста на јужната страна од ридот на кој се наоѓа стариод град Охрид, на околу 250м јужно од централниот дел од Самуиловата тврдин

Ulaz:
0.Eur

Rastojanje: 0.1

Lokacija: star grad

Radno vreme: 08:00 - 20:00

Više

Куќата на Робевци

Куќата на Робевци во Охрид, во која денес е сместен Археолошкиот музеј и етнолошката поставка, се смета за едeн од најрепрезентативните објекти на градската архите

Ulaz:
100.Eur

Rastojanje: 0.01

Lokacija: star grad

Radno vreme: 08:00 - 20:00

Više

Заливот на коските

Локалитетот на оваа праисториска наколна населба е на полуостровот и автокампот Градиште, на длабочина од 3 до 5 метри. Најблискиот колец од вкупно 6.000 откриени е на

Ulaz:
100.Eur

Rastojanje: 14 km

Lokacija: Gradiste

Radno vreme: 08:00 - 20:00

Više