Како да резервирате?

Информации за возачи

Sobi Angeleski

Категорија : Комплетен стан;

од МКД

380

дeн.

Локација: Билјанини извори

Оддалеченост од центар: 1 км

Прегледано од : 16215 посетители

Информации за објектот

-Приватните соби се наоѓаат во близина на ноќниот клуб Арена,на 10 минути пешачење до центар и до езеро.

-Располагаме со три соби,со заедничка кујна и тоалет за трите соби,безжичен интернет и обезбеден паркинг простор.

-Располагаме со две двокреветни и една трокреветна соба.

-Повелете ,поминете пријатен одмор во пријатна и мирна населба.

Оддалеченост од

Центар: 1км

Езеро: 1км

Автобуска станица: 1км

Локацијата на карта

Слики

Резервирај Сместување Online

*Пристигнување

*Заминување

*Возрасни:

*Деца :

Вид на сместување

Капацитет

Легла

Цена

бр.Соби

Резервирај

Соба

Двокреветна

2

380 ден

Цени за особа/нoќ

Info: Подетални информации прочитајте во описот на објектот!

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Соба

Двокреветна

1+1

380 ден

Цени за особа/нoќ

Info: Подетални информации прочитајте во описот на објектот!

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Соба

Трикреветна

1+1+1

380 ден

Цени за особа/нoќ

Info: Подетални информации прочитајте во описот на објектот!

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не