Како да резервирате?

Информации за возачи

Apartmani PALOSKI - Peshtani

Категорија : Апартмани;

од МКД

450

дeн.

Локација: н.Пештани

Оддалеченост од центар: 11 км

Прегледано од : 17164 посетители

Апартмани

од

1000

дeн.

ноќ

Информации за објектот

Kukata raspolaga so 7 apartmani studija od koi 2 se trokrevetni a 5 dvokrevetni. Site imaat sopstveni terasi , toaleti, kabelska TV, frizideri. Se naoga na odalecenost 15m od obalata na ezeroto. Na 10 m oddalecenost ima javen parking a voprecnik od 20m se naogaat restorani, picerii, prodavnici, avtobuska i taxi postojka.

Оддалеченост од

Центар: 11км

Езеро: 0.01км

Автобуска станица: 0.1км

Локацијата на карта

Слики

Резервирај Сместување Online

*Пристигнување

*Заминување

*Возрасни:

*Деца :

Вид на сместување

Капацитет

Легла

Цена

бр.Соби

Резервирај

Апартман

Еднособен

(2)

1000 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: raspolagaat so terasa pogled prema ezero, toalet, frizider i TV kabelska

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Апартман

Еднособен

(1+1)

1000 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Raspolaga so terasa pogled prema ezero, toalet, frizider i TV kabelska . Se naoga na prizemje

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Апартман

Еднособен

(2+1)

1500 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: raspolagaat sekoj posebno so terasa so pogled na ezero, toalet, frizider i TV kabelska. Edniot e na potkrovje a drugiot vtori sprat

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Соба

Двокреветна

2

450 ден

Цени за особа/нoќ

Info: raspolagaat so zaednicki toalet a posebno terasa, frizider i TV kabelska. Se naogaat na vtor sprat

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не